Informatie
Badminton Club Eersel is een gezellige sportclub waar je al je sportieve uitspattingen kwijt kunt. Voor een lekker potje badminton en een
gezellige derde helft in de kantine. De club telt ongeveer vijfentwintig jeugdleden en dertig senioren leden. Iedereen heeft de mogelijkheid om
training te volgen en competitie te spelen. Alleen recreatief spelen is natuurlijk ook goed. Jaarlijks organiseert de club verschillende
activiteiten voor senioren en jeugd, zoals een kamp, een dropping, gezellige speeldagen en feestavonden.

We spelen in Sporthal de Kraanvogel
Hoolstraat 34
5521 BE EerselSpeeltijden
Elke woensdagavond is Sporthal de Kraanvogel bezet door Badminton Club Eersel. Van 18.45u tot sluitingstijd zijn wij daar aanwezig.
18.45u tot 20.00u - De jeugd
De jeugd speelt en traint in verschillende groepen. Deze groepen worden ingedeeld op sterkte en leeftijd en krijgen training van een groep ervaren vrijwilligers.
20.00u tot 22.00u - De senioren
Senioren kunnen de hele avond wedstrijden spelen. Bij voldoende animo is het voor geinteresseerden mogelijk om training te volgen. (20.00u tot 20.30u).
Competitie speeldagen
Het competitieseizoen loopt van midden september tot en met februari. Teams spelen zowel uit- als thuiswedstrijden.
De thuiswedstrijden worden op zondagochtend gespeeld van 09.30u tot 13.00u.
Kijkers zijn op die tijden natuurlijk van harte welkom om onze teams aan te moedigen!Contributietarieven inclusief training voor speelseizoen 2018-2019
Jeugd (7 t/m 17 jaar*) EUR 95,- per jaar
Senioren (18 jaar en ouder*)                     EUR 140,- per jaar
Competitiebijdrage jeugd EUR 55,- per jaar
Competitiebijdrage senioren EUR 75,- per jaar
Eigen bijdrage activiteiten jeugd EUR 25,- per jaar**
Inschrijfgeld EUR 5,- eenmalig

* Leeftijd vanaf 1 september.
** Wanneer niet aan alle activiteiten wordt deelgenomen wordt het resterende bedrag verrekend met de eigen bijdrage van het volgende jaar.Lid worden!
Wil je lid worden van onze Badminton Club? Download hier het aanmeldformulier. Je kunt deze mailen naar onderstaande adressen, of inleveren op een woensdagavond. De vereniging kent geen toelatingsrichtlijnen voor potentiƫle leden, uitgezonderd een minimum leeftijd voor de jeugd (7 jaar).
Voor vragen kunt u ook altijd een mail sturen naar de volgende adressen:

Jeugd: Jeugd@bceersel.nl
Senioren:        Info@bceersel.nlAfmelden
Het lidmaatschap is gebonden aan een seizoen waardoor de opzegging geldt voor het nieuwe seizoen. Dit dient schriftelijk te gebeuren voor 1 oktober van ieder jaar. Een brief of e-mail kan gericht worden aan de secretaris of penningmeester. Voordat het lidmaatschap kan worden opgezegd dient aan de contributieverplichting te zijn voldaan. Indien niet op tijd is opgezegd door het lid ontstaat een betalingsverplichting voor het gehele nieuwe seizoen.